Publicitat
Publicitat

Els Mossos abaten a trets un gos agressiu que ha mossegat nou persones

L'animal, barreja de pastor alemany i pit bull, ha atacat la seva propietària i un policia al barri de Collblanc de l'Hospitalet

Els Mossos d'Esquadra han abatut a trets al barri de Collblanc de l'Hospitalet de Llobregat un gos "fora de si" que havia mossegat diversos animals i com a mínim 9 persones, incloent-hi la seva propietària, amos d'altres gossos, vianants i un dels policies que l'intentava controlar, segons fonts del cos. A les 12.36 hores han rebut un avís segons el qual un gos perillós de grans dimensions campava fora de control per Collblanc sense lligar ni morrió. Quan hi han arribat s'han trobat l'animal atacant animals i veïns i l'han intentat controlar.

Els agents de la unitat regional de medi ambient han intentat frenar l'animal -una barreja entre pastor alemany i pit  bull- amb un llaç especial per a aquesta mena d'animals, però no se n'han sortit perquè estava molt agressiu, segons fonts del cos. Fins i tot ha arribat a mossegar un dels policies, que ha requerit assistència mèdica. A la propietària del gos, que també ha rebut mossegades a la mà quan ha intentat frenar l'animal, segons els Mossos d'Esquadra, li han hagut de posar alguns punts en un centre mèdic.

Quan els policies han vist que no podien controlar l'animal i que els nens d'una escola pròxima començarien a sortir aviat, poc abans de la una, han optat per abatre'l a trets, que és el que han fet finalment.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT