Societat 08/05/2012

Els Mossos redueixen un home atrinxerat a casa i armat amb un arpó que amenaçava de suïcidar-se a Arbúcies

L'home està ingressat a la unitat psiquiàtrica de l'hospital Santa Caterina de Salt

Acn
2 min

ArbúciesAgents antiavalots dels Mossos d'Esquadra van aconseguir reduir ahir dilluns a la nit un home de 45 anys, veí d'Arbúcies (Selva) i de nacionalitat espanyola, que s'havia atrinxerat a casa seva amb la intenció de suïcidar-se. Portava un ganivet de cuina i un arpó de pesca submarina i amenaçava de fer mal a aquell que intentés accedir al domicili. La seva dona, en veure'l tan alterat, va alertar la Policia Local que va desplaçar-se fins al lloc i, després de valorar la situació, van decidir demanar ajuda als Mossos d'Esquadra. La parella té dos fills de 12 i 14 anys i en aquell moment no estaven a casa. La família porta sis anys vivint al municipi.

Els fets van passar ahir dilluns al vespre, quan la parella va avisar la policia en veure que el seu home estava molt alterat i que amenaçava amb fer mal a qui intentés entrar a casa. Els agents de la policia local es van quedar a l'escala i van decidir donar l'avís als Mossos d'Esquadra. Unes dues hores més tard, agents antiavalots van aconseguir reduir-lo sense que ningú resultés ferit.

L'home va ser traslladat a la unitat psiquiàtrica de l'hospital Santa Caterina de Salt, on encara es troba ingressat. Segons ha informat l'Ajuntament, no han transcendit els motius personals de l'home i han valorat de forma molt positiva el dispositiu policial que va permetre posar fi a una situació de risc i sense que ningú prengués mal.

Un jove es cala foc a l'estil 'bonze'

El 21 de febrer passat, un jove de 28 anys, d'origen marroquí i veí de la mateixa localitat va haver de ser ingressat a la Vall d'Hebron de Barcelona després de calar-se foc a l'estil 'bonze' davant la seu de la Policia Local d'Arbúcies. El noi, que tenia problemes personals i econòmics (estava a l'atur), va plantar-se davant de les dependències municipals amb una ampolla plena de benzina i, després de ruixar-se el cos, es va calar foc amb un encenedor. La ràpida actuació d'un agent, que va patir cremades en tres dits, de dos bombers i un veí que passava per allà, va permetre apagar les flames amb rapidesa.

stats