Els Mossos busquen un home a Lleida que n'hauria matat un altre en un pis del barri de Cappont

El presumpte assassí és un vell conegut de la policia i ha estat detingut una desena de vegades

Els Mossos d'Esquadra busquen un home que n'hauria matat a punyalades un altre en un pis del barri de Cappont, a Lleida. Segons ha pogut saber l'ACN de fonts de la investigació, el sospitós de l'assassinat és un home de nacionalitat francesa de 57 anys, un vell conegut de la policia que ja hauria estat detingut una desena de vegades en el passat. Les mateixes fonts apunten que els Mossos han rebut una trucada des de França de la germana del sospitós que els indicava que el seu germà havia matat una persona.

Segons les investigacions, la germana del presumpte assassí estava fent una videoconferència amb el sospitós quan l'home li ha explicat que havia matat algú i la germana ha vist el cadàver a terra. A més, a les imatges també es veia que al pis, a part del presumpte assassí, hi havia una dona, la qual els Mossos també estan buscant.

Cap a les 16 h, la germana ha trucat a la policia des de França per avisar del crim i els ha donat l'adreça de casa l'home. Fins allà s'hi han desplaçat diverses patrulles, han forçat la porta per entrar i hi han trobat un home mort amb diverses punyalades al cos. De moment es desconeixen els motius de l'assassinat. El presumpte assassí, detingut una desena de vegades, hauria sortit de la presó fa poc.

Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort i detenir el presumpte autor. La recerca del sospitós s'està fent amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana.