Publicitat
Publicitat

Els Mossos busquen el fill del llogater del pis de Lloret de Mar on van trobar un cadàver dins un armari

El cadàver està en un estat avançat de descomposició i caldrà esperar als resultats de l'autòpsia per esclarir com va morir

Els Mossos d'Esquadra busquen el fill del llogater del pis de Lloret de Mar (Selva). Dissabte a la tarda van trobar un cadàver dins l'armari d'un pis de l'avinguda Vila de Blanes número 101 on pare i fill vivien junts. El cos està en un estat molt avançat de descomposició i els investigadors estan analitzant les proves per esclarir si la mort va ser violenta o no. Un dels principals elements d'anàlisi serà l'autòpsia, que segurament li faran aquest diumenge mateix, que haurà de servir per determinar si ha estat un homicidi. Mentrestant, els mossos busquen el fill del llogater que està desaparegut des de fa unes setmanes, segons informa la Cadena Ser.

A quarts de quatre de la tarda de dissabte un home ha anat a la comissaria dels Mossos de Blanes per informar que feia dies que no veia el seu llogater. Llavors, una patrulla de la Policia Local de Lloret el va acompanyar fins a l'habitatge i, dins un armari, van trobar el cos d'una persona en estat molt avançat de descomposició. Encara que tot indica que el cadàver és del llogater, un home d'uns 60 anys de nacionalitat espanyola, també l'hauran d'identificar amb l'autòpsia.

Caldrà esperar el resultat de l'autòpsia per determinar la causa de la mort. Sembla ser que al pis no hi havia signes de lluita ni restes de sang evidents però la investigació continua oberta i no es descarta cap hipòtesi. El cas està sota secret de sumari.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de