Els Mossos demanen col·laboració per identificar l'autor d'un crim

La policia difon imatges d'un home per intentar resoldre un homicidi comès a Sabadell

En les imatges es veuen una home i una dona que caminen junts i es creuen amb un altre home i que, en un moment donat, s'aturen i se separen. Els Mossos d'Esquadra les han fet públiques per demanar la col·laboració ciutadana per identificar el noi que hi apareix, a qui relacionen amb la mort d'un home, el 29 de juny, al carrer Gràcia de Sabadell. La investigació que es va obrir en el moment de la mort ha determinat, de moment, que hi va participar l'home que apareix a les imatges acompanyat d'una dona. Per això, i tenint en compte que fins ara no han pogut identificar-lo, la policia demana ara la col·laboració ciutadana.

Els Mossos han habilitat un número de telèfon (667.089.796) per poder rebre qualsevol informació sobre la qüestió per WhatsApp, Telegram o a través d'un missatge de veu, i també un correu electrònic: mossos.homicidisabadell@gencat.cat. A l'agost, de fet, la policia ja va fer córrer les imatges del sospitós a través d'empreses de seguretat privada per intentar identificar-lo. 

Fins ara, els Mossos havien requerit la col·laboració ciutadana per casos com localitzar un pres fugat de la presó o per intentar localitzar els dos joves que, finalment, van aparèixer morts al pantà de Susqueda.