Els Mossos demanen ajuda per trobar els pares del nadó mort localitzat a la deixalleria de Montcada

El nounat tenia dies o setmanes de vida i el podrien haver abandonat en un contenidor de Barcelona, Badalona, Badia, Barberà, Santa Coloma, Santa Perpètua o Tiana

Els Mossos d'Esquadra demanen la col·laboració ciutadana per trobar els pares del nounat mort que es va localitzar a la planta de residus de Montcada i Reixac la setmana passada. El cos sense vida del nen, de poques setmanes, el van trobar a les quatre de la matinada del dia 21 dins d'una màquina de classificació de deixalles. El cadàver, de sexe masculí, encara tenia el cordó umbilical adherit, fet que indica que feia dies o com a molt setmanes que podia haver nascut. El nadó no era prematur.

Les primeres investigacions indiquen que podrien haver abandonat el bebè en algun contenidor de Barcelona, Badalona, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Santa Perpètua de Mogoda o Tiana. Tot i això, els investigadors tampoc descarten que, encara que abandonessin el nounat en alguna d'aquestes poblacions, fos d'alguna altra població de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Per tot plegat els mossos demanen que els facin arribar qualsevol informació que permeti localitzar els pares. Per parlar amb els investigadors del cas es pot trucar al 933 002 296, extensió 42333.