SOCIETAT
Societat 16/03/2012

Els Mossos detenen una parella que volia enverinar una companya de feina en una escola de Sabadell

La dona no va voler dir qui havia de ser la víctima i els agents van haver de demanar les ampolles d'aigua a totes les treballadores

Acn
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat una parella que va intentar enverinar una companya de feina introduint verí a l'ampolla d'aigua que la víctima acostumava a portar al seu lloc de feina en una escola de Sabadell. Els agents van saber que la parella vola enverinar aquell mateix dia la víctima, que treballava com a monitora, amb la intenció de provocar-li trastorns físics i psicològics, i van muntar un dispositiu per interceptar els dos sospitosos abans que entressin a treballar.

Van localitzar i detenir Mustapha L. als volts de l'escola, i més tard, la seva companya, Montserrat A. P., que ja havia iniciat el torn però no va voler dir qui era la seva víctima. Els Mossos d'Esquadra van escorcollar Mustapha L., però van corroborar que no portava cap ampolla amb la substància verinosa, mentre que a Montserrat P. la van apartar en un espai controlat, fora de la vista dels menors, mentre simultàniament uns altres agents explicaven els fets al director de l'escola.

En el moment de ser identificada pels Mossos, Montserrat A. P., no va voler reconèixer en cap moment qui era la companya que tenien previst enverinar. És per això que, per tal de generar la menor alarma possible, els Mossos van acordar amb el director del centre cridar una per una totes les treballadores, demanant-los que, en cas que en tinguessin, lliuressin les seves ampolles d'aigua a la direcció del centre, perquè es desconeixia si el contingut ja havia estat manipulat.

Posteriorment es va escorcollar la bossa de mà de Montserrat A. P. i s'hi va trobar una ampolleta oberta d'un preparat làctic. El líquid que hi havia no es corresponia pel color ni la textura amb el producte original.

Els Mossos van detenir la parella, acusada d'un delicte de lesions en grau de temptativa, i ambdós van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Sabadell, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Paral·lelament, s'està a l'espera dels resultats de les mostres que han estat analitzades.

stats