SOCIETAT
Societat 20/05/2012

Els Mossos detenen els integrants d'un clan d'Osona acusats de robar a un home

Tres dels detinguts han ingressat a presó i l'altre, menor d'edat, ha quedat en llibertat amb càrrecs. Una de les detingudes treballava fent serveis domèstics a casa de la víctima, a qui va drogar amb medicaments per a robar-li

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir el passat dia 6 de maig els quatre integrants d'un clan d'Osona, acusats de robar a un home a Manlleu. El jutjat de guàrdia de Vic va decretar presó per a tres dels detinguts -totes elles dones- i el quart, un menor, va quedar en llibertat amb càrrecs.

El robatori va tenir lloc el dia 4 de maig quan la víctima, un home amb residència a Manlleu, va anar de visita a casa de la dona que realitzava tasques de neteja al seu domicili. Durant la visita la dona li va subministrar una beguda barrejada amb medicaments que li van provocar una gran desorientació i pèrdua de capacitats cognitives.

L’home va ser abandonat pels carrers de Sant Pere de Torelló, on va ser atès i traslladat a l’hospital General de Vic per intoxicació. Els detinguts havien aprofitat per agafar-li les claus del domicili i robar els diners i les joies del seu interior.

El diumenge 6 de maig els agents van realitzar, per ordre del titular del jutjat d’instrucció número 2 de Vic, una entrada i escorcoll al Mas La Cabanya de la localitat de Sant Pere de Torelló, que el clan investigat ocupava sense pagar el lloguer pactat amb el propietari.

Durant l’escorcoll a l’habitatge es van localitzar els medicaments que presumptament havien estat utilitzats per drogar a la víctima.

stats