Els Mossos detenen l'autor d'un tiroteig que provoca dos ferits a Terrassa

L'han arrestat per un delicte de temptativa d'homicidi i per tinença il·lícita d'armes

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Terrassa com a presumpte autor d'un tiroteig aquest dilluns al migdia al barri de Torre-sana de la localitat. La policia l'ha arrestat per un delicte de temptativa d'homicidi i per tinença il·lícita d'armes. Segons fonts pròximes a la investigació, els fets s'han produït cap a tres quarts d'una quan, per motius que no se saben, ha començat una disputa amb armes de foc a la confluència dels carrers Ourense i Saragossa de Terrassa. Com a conseqüència del tiroteig, han quedat ferits dos homes, que han sigut traslladats a l'Hospital Mútua de la població.

Segons han explicat diversos veïns de la zona, els tres homes haurien estat discutint de manera acalorada a l'interior d'un bar ubicat al carrer Saragossa de Terrassa. Després, el detingut hauria marxat i els altres dos homes, d'ètnia gitana, s'haurien quedat a l'exterior de l'establiment, asseguts en un banc a prop d'una escola. Uns minuts més tard, l'arrestat hauria tornat al lloc dels fets i hauria disparat als dos homes.

Els Mossos han acordonat els voltants dels carrers Segòvia, Sant Andreu i Camí dels Monjos (on resideix el detingut). Diversos agents s'han desplaçat a la zona amb l'objectiu de detenir el presumpte agressor, ja que inicialment la policia creia que l'home era a l'interior de casa seva. Per això, agents del Grup d'Especial Intervenció (GEI) s'han mobilitzat a la ciutat vallesana per intervenir, però finalment s'ha detingut l'individu en un altre municipi, on hauria fugit.