SOCIETAT
Societat 20/05/2011

Els Mossos no identificaran aquesta mitjanit els manifestants de la plaça Catalunya

Interior ha comunicat a la persona que tenia registrada com a organitzadora de les concentracions la resolució de la Junta Electoral Central. Els agents només mantindran l'operatiu dels darrers dies

Redacció
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra no es personaran a la plaça Catalunya per informar els manifestants de la prohibició de protestar més enllà de la mitjanit. Segons fonts d'Interior, els agents tampoc identificaran cap de les persones que continuïn al nucli de l'acampada de Barcelona més enllà de l'hora límit fixada per la Junta Electoral Central. El departament d'Interior ha contactat aquesta tarda amb la persona que tenia registrada com a organitzadora de la concentració per informar-lo de la prohibició de manifestar-se. La Generalitat entén que amb aquest pas els protagonistes de la protesta disposen de tota la informació.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Els Mossos d'Esquadra mantindran l'operatiu policial dels darrers dies, un dispositiu habitual quan es produeixen concentracions d'aquest tipus. Els agents estaran pendents que no hi hagi aldarulls. En aquest supòsit, intervindrien.

stats