SOCIETAT
Societat 21/12/2011

Els Mossos imputen el pare d'un alumne per agredir una mestra de Barcelona

Acompanyat d’altres membres de la seva família, va esperar la mestra a la porta de l'escola i quan va sortir li va donar cops al cap, al ventre i a l’esquena

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra han imputat el pare d’un alumne per agredir la professora de l’escola on estudia el seu fill. La policia catalana l'acusa d'una falta de lesions i d'un delicte d’atemptat a l’autoritat.

Ahir a la tarda, després que acabessin les classes, l'imputat, acompanyat d’altres membres de la seva família, va arribar a la porta de l’escola per reclamar la presència de la professora del seu fill. Quan la mestra va sortir la va rebre donant-li cops al cap, al ventre i a l’esquena. A més, la van amenaçar de mort.

Algunes persones que es trobaven allà van separar els agressors de la víctima i van alertar els Mossos. Ahir al vespre la professora va denunciar els fets en dependències policials.

Paral·lelament, el pare del menor també va interposar una denúncia contra la mestra, a la qual acusa d’haver agredit el seu fill.

Aquest matí els Mossos d’Esquadra han pres declaració a diversos testimonis que van presenciar els fets i s’han entrevistat amb l’equip directiu del centre escolar. Finalment han imputant el pare del nen.

stats