SUCCESSOS
Societat 16/04/2012

Els Mossos investiguen la mort violenta d'un home a Sant Andreu de la Barca

Es tracta d'un home colombià de 30 anys que ha mort degollat. El cos ha estat trobat cap a les sis del matí per un veí de la zona que anava a retirar el seu vehicle

Ara
1 min

Sant Andreu de la BarcaEls Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). El cadàver ha estat trobat cap a les sis del matí a prop de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Cataulnya (FGC) per un veí de la zona que anava a retirar el seu vehicle i que ha vist el cos entre dos cotxes amb una profunda ferida d'arma blanca al coll.

Segons fonts properes a la investigació, l'home, un colombià de 30 anys, ha mort degollat. La policia local ha estat la primera a arribar al lloc dels fets i ha avisat una ambulància, encara que els metges no han pogut fer res per salvar l'home que era mort des de feia, almenys, quatre hores.

L'aparició del cadàver ha provocat un gran enrenou al centre de Sant Andreu de la Barca, on es troba l'estació, i la policia ha començat a interrogar els veïns per descobrir si havien vist o sentit alguna cosa. "Estàvem dormint encara perquè era molt aviat i ens ha trucat la policia. Ha estat llavors quan hem sabut el que havia passat perquè aquesta nit no hem sentit res", ha dit Fernando, un dels veïns de la zona.

La majoria dels veïns coincideix a assenyalar, com ha apuntat Maribel, que l'indret on han ocorregut els fets "és tranquil·l i mai es produeixen incidents, amb excepció de coses puntuals".

stats