Els Mossos investiguen cinc denúncies per abusos sexuals en un col·legi dels Maristes

Segons ha avançat 'El Periódico de Catalunya', els fets s'haurien produït fa uns anys. El sospitós investigat és un professor de gimnàstica que ja no treballa al centre

Els Mossos d'Esquadra investiguen un presumpte cas d'abusos sexuals que hauria estat comès fa uns anys en un centre educatiu dels Maristes al districte de Sants-les Corts.

La investigació s'ha obert arran de diverses denúncies presentades i la policia està treballant amb el jutge que instrueix el cas, segons han confirmat els Mossos.

Segons ha avançat 'El Periódico de Catalunya' en la seva edició digital, els fets van tenir lloc fa uns anys, quan un professor de gimnàstica que va treballar durant 27 anys al centre va abusar de diversos alumnes, segons els denunciants.

Recentment, el pare d'un d'aquests antics alumnes va tenir coneixement dels presumptes abusos soferts pel seu fill i, a més de presentar denúncia, va iniciar una campanya a internet i a través de cartells al carrer per saber si hi havia més casos com aquest.

A partir d'aquestes investigacions, s'han presentat noves denúncies, i cinc exalumnes han relatat a la policia haver patit abusos.

Segons aquest diari, aquest professor de gimnàstica, que va treballar al centre entre el 1984 i el 2011, va marxar del col·legi després que una denúncia contra ell d'un altre professor no prosperés.