Els Mossos investiguen la mort d'un home aparegut en un camí de terra a Pont de Molins

Uns veïns han trobat el cadàver, amb signes de violència, i han donat l'alerta

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home d'entre 30 i 35 anys que ha aparegut aquest matí sense vida en un camí de terra de Pont de Molins (Alt Empordà). Uns veïns del municipi han estat els que han trobat el cadàver, amb signes de violència, cap a dos quarts de nou del matí a l'entrada d'un camí de terra situat a l'altura del quilòmetre 761 de la N-II i han donat avís al telèfon d'emergències 112. L'àrea d'investigació criminal de Girona s'ha fet càrrec del cas. La comitiva judicial s'ha dirigit fins a la zona per esclarir les circumstàncies de la mort i el jutge ha ordenat l'aixecament del cos al voltant de tres quarts de dues.

D'altra banda, es treballa per identificar el cadàver. El cos era perfectament visible des de la carretera, i els serveis d'emergència, en arribar al lloc dels fets, han comprovat que el cos és el d'un home d'entre 30 i 35 anys, que anava indocumentat i tenia un cop fort al cap. Com que hauria mort de forma violenta, l'àrea d'investigació dels Mossos d'Esquadra s'ha encarregat del cas. La comitiva judicial s'ha traslladat fins al lloc on han trobat el cos i han fet l'aixecament del cadàver. Caldrà esperar el resultat de l'autòpsia per esclarir l'hora i la causa de la mort. A més, també faran les proves pertinents per intentar identificar el cos.

Un cop han traslladat el cadàver a l'Institut de Medicina Legal de Girona, situat als jutjats, els Mossos d'Esquadra han començat a fer una batuda al lloc on han trobat el cos. La cerca de pistes ha portat fins a una séquia que hi ha situada just al costat del camí on han trobat el cadàver. Els Bombers l'han drenat per buidar l'aigua i mirar si al fons hi ha algun objecte que pogués ser l'arma del crim o alguna pista per esclarir què ha passat.

Mossos i Bombers han estat hores treballant en el lloc on han trobat el cadàver. La investigació continua oberta i de moment no hi ha cap detingut en relació al cas. Totes les hipòtesis estan obertes.