Investiguen la mort d'una dona presumptament a mans de la seva filla a Tarragona

La víctima, de 60 anys, presentava ferides d'arma blanca

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona a Tarragona presumptament a mans de la seva filla, que ha ingressat en un centre psiquiàtric per ordre judicial, segons han informat a Europa Press fonts pròximes al cas. La matinada d'aquest dimarts, a les 1.04 hores, els Mossos han estat alertats de la mort d'una dona al seu domicili al carrer Felip Pedrell.

Diverses patrulles policials i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han acudit a l'habitatge, on han localitzat el cadàver de la víctima, de 60 anys, que presentava ferides d'arma blanca. La presumpta agressora convivia amb la víctima i tenia diagnosticada una malaltia mental, segons fonts coneixedores.

Els Mossos l'han portat a un centre hospitalari després de localitzar-la en el domicili, on l'han custodiat fins que el jutge ha dictaminat el seu ingrés en un centre.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies de la mort. El jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona, en funcions de guàrdia, s'ha desplaçat aquesta matinada fins al domicili de la dona per poder procedir a l'aixecament del cadàver, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el mateix jutjat que manté obertes diligències.