SUCCESSOS
Societat 07/07/2011

Els Mossos investiguen dues violacions ocorregudes en les últimes hores a Lleida

Els agents busquen un home de raça negra i baixa estatura que parla francès

Marta Català
2 min

BARCELONAEls Mossos busquen a un home d'1,50 m d'estatura, raça negre i que parla francès com a presumpte autor de dues violacions ocorregudes en les darreres hores a Lleida. Els agents investiguen les agressions sexuals que podrien haver estat perpetrades per un mateix individu, segons han informat fonts dels mossos.

Els Mossos busquen un home de raça negra i baixa estatura com a suposat autor dels fets, que han tingut lloc als barris de la Partida de Butsenit i de l'Escorxador.

La primera agressió es va produir la tarda d'ahir en una zona poc concorreguda de la partida de Butsenit, quan el presumpte agressor va abordar la jove, la va traslladar a un canyer i va abusar-ne sexualment.

Després de la denúncia policial de l'esmentada agressió, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van establir un dispositiu per pentinar la zona en recerca del violador.

El dispositiu es va estendre a altres barris de la ciutat i a llocs com locutoris o l'estació d'autobusos, encara que per ara no s'ha produït cap detenció.

Segons la declaració facilitada per la jove a la policia, l'agressor, d'aproximadament 1,50 metres d'altura, parlava francès i anava vestit amb unes bermudes marrons, xancletes d'estiu i una samarreta negra.

La policia catalana sospita que aquest mateix individu pot ser el responsable d'una altra violació que s'ha produït aquesta matinada al barri de l'Escorxador.

La víctima ha tornat a ser una noia jove que ha denunciat els fets davant la policia.

En declaracions a la premsa recollides per Efe, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha lamentat aquests fets, que mereixen "el màxim rebuig social", ha dit.

Ros ha fet una crida a la calma i ha assegurat que es posaran tots els recursos policials necessaris per trobar l'autor de les dues agressions sexuals.

stats