Successos
Societat 10/12/2011

Els Mossos localitzen un cultiu de 340 plantes de marihuana a Tarragona

Els agents han detingut dues persones, una d'elles també per possessió d'armes i altres drogues

Acn
1 min
Plantació il·legal de 340 plantes de marihuana detectada en una masia de Tarragona. / CEDIDA / ACN

TarragonaUn veí de Tarragona de 33 anys ha estat detingut com a presumpte responsable d'una plantació de 340 plantes de marihuana localitzada en una masia de Tarragona. L'home cultivava les plantes en diferents habitacions de la casa amb generadors de llum artificial. Els investigadors també han localitzat a la masia 9,8 grams de marihuana triturada, una bossa amb 40 grams de cocaïna i 4 armes de foc, tres de llargues i una de curta.

La troballa de la plantació, les drogues i les armes es va aconseguir el passat 3 de desembre després que es detectés una persona que entrava en actitud sospitosa en aquesta masia de la localitat de Tarragona. A la sortida, l'home va agredir els agents quan se'l va voler identificar, i va intentar fugir. Els Mossos d'Esquadra van aturar l'home quan va sortir de la masia, i van poder reduir-lo i detenir-lo.

El detingut és un veí de la Canonja de 30 anys acusat d'un presumpte delicte d'atemptat a l'autoritat i d'un delicte contra la salut pública, ja que portava una bossa amb 75 grams de marihuana i 130 euros fraccionats en bitllets. Tant ell com el propietari de la masia on es va trobar la plantació van passar a disposició judicial. El responsable de la plantació ja ha ingressat a presó provisional i el comprador de la substància ha quedat en llibertat amb càrrecs.

stats