Publicitat
Publicitat

Els Mossos recomanen el "consum moderat" de drogues per Carnaval

La policia ha publicat en el seu perfil de Facebook un seguit de recomanacions, entre les quals hi ha la crida a un consum prudent de drogues i alcohol. El missatge ja ha sigut retirat

Els Mossos d'Esquadra, a través d'una publicació al seu perfil oficial de Facebook per donar consells de com celebrar el Carnaval, han encoratjat els ciutadans a fer un "consum moderat" de drogues i alcohol durant aquesta celebració. En un missatge que ha sigut esborrat al cap d'unes hores i que estava encapçalat per la pregunta "Per Carnaval tot s'hi val?", la policia recomanava evitar conductes "fora de lloc o susceptibles d'implicar conciutadans". En l'última frase de l'escrit i a tall de recordatori, recomanava: "Consum moderat d'alcohol i drogues durant aquesta festivitat, evitem riscos innecessaris".

Les recomanacions s'han publicat acompanyades d'una imatge del cartell del Carnaval de Sitges. El missatge ha sigut esborrat del perfil de Mossos d'Esquadra a Facebook, després que la frase que ha generat la polèmica comencés a circular per les xarxes socials.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de