SUCCESSOS

Els Mossos detenen dues persones per robatoris amb força a domicilis del Baix Llobregat

Els dos lladres són veïns de Sant de la Barca. Els assaltants van materialitzar els robatoris entre els mesos de desembre i gener

Els Mossos d'Esquadra i la policia local de Sant Andreu de la Barca han detingut dues persones acusades de diversos robatoris amb força a domicilis del Baix Llobregat, segons ha informat la policia catalana mitjançant un comunicat. Els detinguts són Zacarías R.M, de 31 anys i nacionalitat espanyola, i Ridouane H, de 26 anys i procedent del Marroc, tots dos amb domicili a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), i estan acusats de dos robatoris amb força en habitatges i dos robatoris amb violència i intimidació.

Els fets van passar el 13 de desembre i el 5 de gener però s'han donat a conèixer avui. En el segon robatori els lladres es van emportar diverses armes rèpliques de rifles, carrabines i revòlvers antics. També van robar rellotges, telèfons mòbils i dues guitarres elèctriques, entre d'altres coses. L'endemà, el 6 de gener, la policia local de Sant Andreu de la Barca va tenir coneixement d'una baralla que s'estava produint a la via pública i en què un dels participants portava una arma de foc.

Els agents van identificar Zacarías R.M com a portador d'una de les armes robades. Arran d'aquest fet, els agents van entrar al domicili de l'home i van localitzar part dels objectes robats. La investigació va acabar amb la detenció de Ridouane H, que era l'home que es barallava amb Zacarías RM, i que havia participat en els robatoris. Al seu domicili també hi van trobar material robat.

Posteriorment, els agents van relacionar Ridouane H. amb un altre robatori amb violència i intimidació comès el passat 26 de desembre en un supermercat de la mateixa població. El jutge de Martorell ha decretat l'ingrés a la presó de Ridouane H i la posterior posada en llibertat amb càrrecs de Zacarías R.