SOCIETAT

Els Mossos busquen el company de la víctima de Granollers com a presumpte assassí

Puig ha evitat donar nous detalls sobre el triple homicidi del pis de l'Eixample de Barcelona i ha assenyalat que el cas es troba sota secret sumarial

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha explicat avui que el company sentimental de la dona trobada morta ahir a casa seva, a Granollers (Vallès Oriental), amb signes de violència, està en "crida i cerca" com a presumpte assassí.

Amb aquesta dada es confirmaria la cinquena mort per la violència masclista aquest any a Catalunya, un "gener molt dolent", segons ha admès Puig, que ha assegurat que tots els culpables "acabaran pagant la seva pena", que "ningú no quedarà impune".

El conseller ha destacat, no obstant això, que en aquests últims casos poc es va poder fer per prevenir els crims de violència masclista, ja que els presumptes assassins no tenien antecedents policials i tampoc no hi havia denúncies prèvies.

D'una altra banda, Puig ha evitat donar nous detalls sobre el triple homicidi en un pis de l'Eixample de Barcelona, on ahir es van trobar els cadàvers d'un matrimoni d'ancians i la seva néta, amb signes de violència.

Puig ha assenyalat que el cas es troba sota secret sumarial, per la qual cosa no pot donar cap mena d'informació addicional, i ha ofert la seva "col·laboració total" al jutge que instrueix el cas.