Societat 22/09/2013

Atropella mortalment un jove de 25 anys a la N-II a Pontós, a l'Alt Empordà, i fuig

El turisme ha envestit aquesta nit la víctima, Joan G.B., veí de Crespià. És la primera víctima mortal des de la restricció de camions

Acn / Ara
1 min

Pontós / BarcelonaUn turisme ha atropellat mortalment un jove de 25 anys aquest dissabte a la nit t a la N-II, a l'Alt Empordà, i ha fugit. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre s'ha produït poc abans de dos quarts de dotze de la nit al quilòmetre 742 de la N-II, al terme municipal de Pontós.

Per causes que encara s'estan investigant, un cotxe ha atropellat un vianant, li ha provocat la mort i ha marxat del lloc sense aturar-se. La víctima és Joan G.B., de 25 anys i veí de Crespià (Pla de l'Estany).

Primera víctima al tram restringit a camions

Es tracta del primer mort en el tram de la N-II restringit a camions des del 19 d'abril. De fet, només hi ha hagut quaranta accidents de trànsit en aquest tram de la N-II en els últims quatre mesos i mig. L'últim de gravetat va ser el 15 de setembre a la Jonquera, però no hi va haver víctimes.

En l'accident hi han intervingut quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació de Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). No hi ha hagut afectació viària.

stats