Atropella mortalment un jove de 25 anys a la N-II a Pontós, a l'Alt Empordà, i fuig

El turisme ha envestit aquesta nit la víctima, Joan G.B., veí de Crespià. És la primera víctima mortal des de la restricció de camions

Un turisme ha atropellat mortalment un jove de 25 anys aquest dissabte a la nit t a la N-II, a l'Alt Empordà, i ha fugit. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre s'ha produït poc abans de dos quarts de dotze de la nit al quilòmetre 742 de la N-II, al terme municipal de Pontós.

Per causes que encara s'estan investigant, un cotxe ha atropellat un vianant, li ha provocat la mort i ha marxat del lloc sense aturar-se. La víctima és Joan G.B., de 25 anys i veí de Crespià (Pla de l'Estany).

Primera víctima al tram restringit a camions

Es tracta del primer mort en el tram de la N-II restringit a camions des del 19 d'abril. De fet, només hi ha hagut quaranta accidents de trànsit en aquest tram de la N-II en els últims quatre mesos i mig. L'últim de gravetat va ser el 15 de setembre a la Jonquera, però no hi va haver víctimes.

En l'accident hi han intervingut quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació de Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). No hi ha hagut afectació viària.