Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Navarro demana al Govern que retiri l'euro per recepta davant les mesures del govern espanyol

El primer secretari del PSC afirma que els catalans estaran sotmesos a "un repagament de tres cops" i adverteix que "les retallades de Rajoy" se sumen "a les de la Generalitat"

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha reclamat al Govern de la Generalitat que "retiri" l'euro per recepta davant les mesures anunciades avui per l'executiu de Mariano Rajoy. Navarro ha afirmat que, si Artur Mas no ho fa, els catalans estaran sotmesos a "un repagament de tres cops" en la salut. D'altra banda, Navarro ha demanat al Govern que abandoni "l'actitud irresponsable" a l'hora de negociar assumptes com el pacte fiscal i li ha retret que no defensi millor els interessos dels catalans.

En aquest sentit, el líder del PSC ha estat molt clar a l'hora de demanar que "les retallades de Rajoy no se sumin a les de la Generalitat". Per això, Navarro ha volgut exigir al Govern "que retiri de manera immediata l'euro per recepta i totes les mesures de copagament en l'àmbit sanitari". En relació amb l'anunci del govern espanyol, el socialista ha volgut destacar que aquestes mesures demostren que Rajoy "va mentir" quan abans d'assumir el càrrec assegurava que "no retallaria en salut ni en educació".

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de