Navarro a Mas: "President, quan vostè i jo arribem a acords, Catalunya avança"

El president de la Generalitat i el primer secretari dels socialistes escenifiquen a Tarragona l'acord polític per aprovar la llei que permet la construcció de BCN World

BCN World ja té via lliure al Parlament. Les intenses negociacions entre CiU i PSC han cristal·litzat aquest diumenge al matí en la signatura del pacte polític entre les dues formacions a Tarragona, dins una sala del Pretori romà.

Pere Navarro, primer secretari del PSC, li ha dit al president Mas al final del seu parlament: "President, quan vostè i jo arribem a acords, Catalunya avança".

"Avui el que fem és assegurar l'aprovació d'una llei. No podem dir com es farà exactament aquest projecte, que depèn d'unes inversions concretes. Ara, amb la llei aprovada s'obre el període perquè vinguin els inversors interessats", ha explicat Artur Mas.

El president no ha volgut entrar en detalls sobre quants llocs de treball permetrà crear BCN World, a pesar que el departament d'Empresa i Ocupació els van xifrar en 17.000.

Respecte a la polèmica sobre la rebaixa de l'impost del joc, Mas ha afirmat: "El tema del joc és llaminer per les crítiques, però el que es pretén aquí és atraure convencions i congressos i turisme familiar, i a més, per atraure-ho hi has de posar alguns complements, que no són el centre, i això és el joc".

A l'acte de signatura hi han participat també els alcaldes de Tarragona, Vila-seca i Salou.

Més continguts de