Societat 22/09/2011

Dos nens de 8 i 9 anys boxegen mentre els adults els inciten amb crits a pegar-se

El ministre britànic d'esports, Jeremy Hunt, ha qualificat les imatges de "barbàriques"

Ara
1 min

BarcelonaUn buit legal permet als pares del Regne Unit portar el seus fills a boxejar als pubs on s'apleguen els adults per gaudir de la violència a mans dels infants. Pel fet de no haver existit mai abans, no està regulada ni tampoc prohibida, cosa que ha provocat que en els últims temps s'hagi estès molt en els bars de la capital britànica.

Aquest vídeo ha corregut aquest dijous per la xarxa aixecant la sorpresa de moltes persones i la irritació de moltes associacions en veure que els dos nens que combaten tenen tot just 8 i 9 anys. Entre les reaccions que hi ha hagut, destaquen les crítiques de l'Associació Mèdica Britànica, que ha criticat durament el fet que aquests nens no vesteixin cap tipus de protecció per pal·liar l'efecte dels cops que es donen els uns als altres.

Tot i la sorpresa generalitzada davant d'aquestes imatges, l'organitzador de la lluita nocturna que es veu en el vídeo, Steven Nightingale, insisteix en que "és un esdeveniment extremadament bo". Opina que és una pràctica que inclou "arts marcials" i això la dignifica. A més, assegura que "no es deixa donar punyades ni puntades de peu fins els 14 o 15 anys".

stats