SOCIETAT
Societat 17/04/2011

Nicolas Cage passa la nit a la presó acusat de violència domèstica

L'actor va discutir-se al carrer amb la seva dona. Quan la policia els va demanar que marxessin a casa, Cage, molt begut, els va amenaçar. Després de pagar la fiança, ha quedat lliure

Redacció
1 min
L'actor Nicolas Cage, amb la seva dona, Alice Kim / EFE

BarcelonaL'actor nord-americà Nicolas Cage ha passat la nit al calabós després d'haver estat arrestat a Nova Orleans. Cage, que segons els testimonis anava molt begut, s'estava discutint amb la seva dona al carrer quan la policia els va demanar que marxessin a casa. Després de diverses negatives, els agents el van detenir i el van acusar de violència domèstica i d'escàndol públic. L'actor ha pagat una fiança d'11.000 dòlars i ha quedat lliure.

Cage roda a la Nova Orleans la pel·lícula Medallion i ha llogat un pis per estar-s'hi amb la seva dona Alice mentre roda el film. Aquesta nit, però, el matrimoni no es posava d'acord sobre l'adreça del pis i s'han discutit al carrer, d'acord amb les informacions de la policia. L'actor va començar a colpejar els cotxes aparcats i va provar d'aturar un taxi. Quan va arribar la policia, l'actor s'hi va encarar i va dir: “per què no m'arresteu?”. Els agents li van fer cas però la dona no ha presentat càrrecs i diu que no hi va haver contacte físic.

stats