Publicitat
Publicitat

L'erupció submarina a El Hierro torna a sortir a la superfície

El volcà provoca un esclat de vapor i cendra entre 20 i 25 metres per sobre de la superfície del mar

El volcà submarí que fa gairebé un mes va entrar en erupció davant de la costa sud d'El Hierro ha tornat a provocar aquest dimarts a la tarda un altre esclat de vapor i cendra sobre la superfície de l'aigua , encara que de menor entitat que el de dissabte , segons mostren unes imatges gravades per la Televisió Canària .

Les imatges  mostren com, cap a les 16.00 hores , el constant bombolleig que emergeix a una milla nàutica (1,8 quilòmetres ) del port de La Restinga comença a créixer i es transforma un gran broll de vapor i cendra .

Sense un element que serveixi de referència, resulta difícil calcular a aquesta distància de la costa quina altura sobre la superfície del mar va arribar el fenomen , però sembla inferior al que es va produir a les 18.00 hores de dissabte i va conduir a l'evacuació de La Restinga .

Els científics estimen que en aquella ocasió la bombolla de gasos volcànics es va elevar entre 20 i 25 metres sobre l'aigua , un mesurament que van poder fer prenent com a referència les dimensions del vaixell Ramon Margalef , de l'IEO , que era a prop .

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de