Publicitat
Publicitat

Societat

Nova York llança una campanya de turisme per a casaments homosexuals

Les llicències matrimonials tindran un cost aproximat de 24,5 euros i es podran sol·licitar a partir del 5 de juliol. L'estat de Nova York podrà acollir matrimonis homosexuals a partir del pròxim 25 de juliol, després de la seva legalització divendres passat

L'agencia de turisme de la ciutat de Nova York ha llançat una campanya online per atreure les parelles d'un mateix sexe que vulguin contraure matrimoni.

Sota l'eslògan NYC I Do (Nova York, accepto), la pàgina web de l'agència ofereix informació sobre els requisits, ofertes i promocions per dur a terme la cerimònia. Els contraents tindran els mateixos drets, deures i privilegis que les parelles heterosexuals, d'acord amb la legislació de la ciutat i l'estat de Nova York, i se'n podran beneficiar persones d'arreu del món, ja que no és necessari ni ser novaiorquès ni nord-americà.

Les parelles podran començar a sol·licitar les llicències matrimonials a partir del 5 de juliol i tindran un cost aproximat de 35 dòlars (uns 24,5 euros). L'estat de Nova York podrà començar a celebrar casaments homosexuals a partir del 25 de juliol.

Nova York es va convertir el divendres passat en el sisè estat d'EUA – i el més poblat - en permetre el matrimoni entre persones del mateix sexe.

Més continguts de