Societat
Societat 28/06/2011

Nova York llança una campanya de turisme per a casaments homosexuals

Les llicències matrimonials tindran un cost aproximat de 24,5 euros i es podran sol·licitar a partir del 5 de juliol. L'estat de Nova York podrà acollir matrimonis homosexuals a partir del pròxim 25 de juliol, després de la seva legalització divendres passat

Redacció
1 min
Una parella vestida de casament a la defilada de l'Orgull LGBT a Nova York, aquest diumenge / Reuters

BarcelonaL'agencia de turisme de la ciutat de Nova York ha llançat una campanya online per atreure les parelles d'un mateix sexe que vulguin contraure matrimoni.

Sota l'eslògan NYC I Do (Nova York, accepto), la pàgina web de l'agència ofereix informació sobre els requisits, ofertes i promocions per dur a terme la cerimònia. Els contraents tindran els mateixos drets, deures i privilegis que les parelles heterosexuals, d'acord amb la legislació de la ciutat i l'estat de Nova York, i se'n podran beneficiar persones d'arreu del món, ja que no és necessari ni ser novaiorquès ni nord-americà.

Les parelles podran començar a sol·licitar les llicències matrimonials a partir del 5 de juliol i tindran un cost aproximat de 35 dòlars (uns 24,5 euros). L'estat de Nova York podrà començar a celebrar casaments homosexuals a partir del 25 de juliol.

Nova York es va convertir el divendres passat en el sisè estat d'EUA – i el més poblat - en permetre el matrimoni entre persones del mateix sexe.

stats