Societat 16/11/2011

Obama, assegurat contra els cocodrils en la seva visita a Austràlia

Una empresa li ha regalat una assegurança de vida que proporcionaria a la seva vídua i filles una suma de 50.000 euros

Ara
1 min

BarcelonaBarack Obama, que segueix de visita a Austràlia, ha rebut un regal molt característic d'aquest país. Una empresa ha tingut l'original idea de proporcionar de forma gratuïta al president nord-americà una assegurança contra les mossegades dels cocodrils. Durant la seva estada, Obama visitarà Canberra (la capital administrativa) i també Darwin, la principal ciutat dels territoris del nord-oest, una zona coneguda com la regió dels cocodrils.

L'empresa local, anomenada TIO, ha aprofitat l'oportunitat per donar-se a conèixer i ha anunciat que assegurava el líder dels EUA contra el risc de patir una mossegada de cocodril. En l'hipotètic cas que el president morís a causa d'una mossegada d'aquest rèptil, la seva família rebria 50.000 dòlars (uns 37.000 euros) en concepte d'indemnització.

Richard Smith, director de TIO, assegura que "aquest és un producte excepcional per a un entorn natural únic". Sobre el regal que han fet al líder demòcrata, opina que estan "molt contents d'emetre la pòlissa d'assegurança a favor d'Obama, com a record de la seva visita als territoris del nord-oest".

Una mitjana de dues persones moren cada any a Austràlia com a conseqüència dels atacs de cocodrils. Per això, l'empresa que ha tingut aquesta original pensada publicitària fa més de 20 anys que es dedica a aquest tipus de serveis.

stats