CRIM MÚLTIPLE A OLOT
Societat 07/01/2011

L'assassí múltiple d'Olot tenia 30.000 euros en comptes al BBVA

El jutjat ha embargat els diners a petició de l'advocat de la família de les víctimes. La defensa de Pere Puig al·lega que els diners no són seus sinó del seu pare. L'advocada creu que l'imputat segurament ni sabia que existien aquests estalvis

Narcís Presas
1 min

OlotPere Puig Puntí, l'assassí múltiple d'Olot, disposava de 30.006,52 euros en diferents llibretes d'estalvi i imposicions a termini fix al BBVA, segons la documentació aportada pel banc al jutjat. L'entitat bancària va bloquejar els dipòsits el passat 22 de desembre, segons va notificar al jutjat d'instrucció número 2 d'Olot. Es tracta d'un compte corrent amb 6,52 euros i dos a termini fix per valor de 6.000 euros i 24.000, respectivament.

L'advocat de la família Tubert, Carles Monguilod, ha sol·licitat que el banc transfereixi aquest import al compte corrent dels jutjats. El lletrat assegura que aquests 30.000 euros deixen clar que la posició econòmica de Pere Puig no era crítica i, per tant, descartarien el mòbil econòmic. Monguilod manté, a més, que la situació econòmica de la família Tubert era més delicada que no pas la de Pere Puig.

Tanmateix, la versió de la defensa és una altra. L'advocada de Puig, Núria Masó, al·lega que els diners del BBVA no són del seu client. Segons ella, ell n'és "el tercer titular", juntament amb la seva germana i el seu pare, que és qui hauria obert els comptes i hi hauria posat els diners, els estalvis d'anys. "Segurament, Pere ni tan sols sabia que existien aquests diners", argumenta Masó, que ha demanat que aquests diners no siguin embargats. Com que el jutjat ha desestimat la seva petició, ara el cas és a l'Audiència de Girona, on la lletrada ha presentat un recurs.

Puig va matar quatre persones a trets d'escopeta. Primer va assassinar els amos de la constructora Tubert, pare i fill, i després dos treballadors de la CAM.

stats