SOCIETAT
Societat 30/04/2012

Ortega afirma que el Govern és ''seriós'' i no pot ''aplaudir'' l'incompliment de les lleis amb els peatges

La vicepresidenta del Govern assegura que si reben denúncies dels operadors les tramitaran i aplicaran les sancions corresponents tot i que ''entenen'' l'actitud dels usuaris

Acn
1 min

Alòs de BalaguerLa vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha remarcat aquest dilluns que l'executiu és ''seriós'' i que per això no pot ''aplaudir'' l'incompliment de les lleis com ho estan fent els conductors que en les darreres setmanes s'han sumat a la campanya d'insubmissió a l'hora de pagar peatges. D'aquesta manera, Ortega ha assegurat que si reben denúncies per part de la concessionària de les autopistes hauran de tramitar-les i fer efectives les sancions corresponents, que poden arribar a ser de 100 euros, tot i que ''entenen'' l'actitud dels usuaris.

En aquest sentit, la vicepresidenta ha dit que des del Govern treballen per pal·liar el dèficit d'infraestructures amb l'Estat i ha afegit que si les lleis no agraden s'han de canviar. Tot plegat, la vigília del dia en què els impulsors de la campanya #novullpagar han convocat una acció massiva de no-pagament dels peatges amb motiu de l'operació tornada del pont de l'1 de maig.

stats