SOCIETAT
Societat 05/04/2013

La PAH du a terme un 'escrache' davant la casa de Sáenz de Santamaría

Convocats per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, prop de 200 manifestants s'han donat cita a la plaça i acompanyats per la policia han anat fins al a residència de la vicepresidenta

Efe
1 min

MadridMés de cent persones s'han concentrat aquesta tarda per realitzar un 'escrache' davant el domicili de la vicepresidenta del govern, Soraya Saénz de Santamaría, prop de la plaça de Manuel Becerra, al districte de Salamanca.

Convocats per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, prop de 200 manifestants s'han donat cita a la plaça i acompanyats per la policia han anat fins al a residència de la vicepresidenta. Davant l'habitatge els activistes han cridat consignes com "dació en pagament i lloguer social", "ens estant negant un dret constitucional" o " sí es pot, però no volen".

Els membres de la PAH també han guardat un minut de silenci "per les persones que ja no hi són per culpa dels desnonaments" i han llegit un comunicat referint-se als desnonaments que es produiran demà, explicant alguns casos per megàfon.

A les acaballes de la protesta, en la qual es trobava l' exsecretari de Aliança Popular, Jorge Vestrynge; els activistes han repartit panflets per informar de l'esdeveniment. La policia ha identificat a diversos participants en la protesta.

stats