Societat
Societat 26/06/2011

PETA reclama al Papa que opti per un papamòbil verd i sense pell

L'organització defensora dels drets dels animals ha fet arribar una carta al pontífex on demana que prescindeixi de la pell, que "és tòxica pel medi ambient i un infern per les vaques"

Redacció
1 min
PETA reclama que el vehicle del Papa no incorpori pell / EFE

BarcelonaL'organització pels drets dels animals PETA (People for Ethical Treatment of Animals) ha demanat al Papa Benet XVI que aposti per un papamòbil "autènticament verd" i per això insisteixen que ha de prescindir de la pell als seients del vehicle institucional, segons ha informat The Huffington Post.

Després d'anunciar-se la setmana passada que Mercedes-Benz prepara un papamòbil híbrid i ecològic per al pontífex, PETA ha fet arribar una carta al Vaticà on exposa la reivindicació. Per al portaveu Ashley González, la producció de pell "és tòxica pel medi ambient i és un infern per les vaques".

La carta, amb data de 22 de juny, també recull que alguns dels membres catòlics de la organització suggereixen que un cotxe sense pell "ajuda l'entorn i evita el patiment dels animals". Des del Vaticà, l'oficina de premsa no s'ha fet ressó de la carta de PETA perquè no l'han llegit, asseguren.

Una de les preocupacions de Benet ha estat la protecció dels recursos i segons el Vaticà, el papamòbil verd és una mostra dels esforços del pontífex per promoure l'energia sostenible i la protecció del planeta.

stats