Societat 24/10/2011

El PP reparteix pamflets vinculant delinqüència i immigració a Ciutat Vella, segons 'El País'

Com ja va fer l'alcalde de Badalona, García Albiol, els populars atribueixen robatoris i d'altres delictes a magribins, romanesos i sud-americans

Ara
1 min

BarcelonaEl PP de Barcelona ha començat a repartir pamflets a les bústies dels veïns del Raval i Ciutat Vella en què exigeix al govern municipal "tolerància zero" amb els delictes i vincula delinqüència i immigració, segons publica aquest dilluns El País.

Als pamflets s'hi assenyalen les zones més habituals de carteristes al metro i s'imputa aquests delictes a immigrants de procedències diverses com ara magribins, sud-americans i romanesos.

Preguntat sobre aquesta campanya, el líder del PP a la ciutat, Alberto Fernández Díaz, ha explicat que l'han iniciat consellers del districte de Ciutat Vella. Sobre la relació delinqüència-immigració que se'n desprèn ha dit: "Que cadascú en faci la interpretació que vulgui".

La campanya recorda la que va impulsar Xavier García Albiol, actual alcalde del PP a Badalona, on atribuïa delictes al col·lectiu de ciutadans romanesos.

stats