Societat 31/05/2012

El PP demana instal·lar pantalles gegants a Barcelona per seguir els partits de la selecció espanyola

Alberto Fernández Díaz ha proposat a l'Ajuntament pactar amb patrocinadors perquè costegin una gran pantalla en el marc d'una 'fan zone'

Ara
1 min

BarcelonaEl president del grup municipal del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha proposat al govern municipal que instal·li pantalles gegant a la ciutat perquè els barcelonins puguin seguir els partits de la selecció espanyola a l'Eurocopa. Fernández Díaz ha recordat l'experiència, que considera "molt positiva", de les pantalles que la ciutat va habilitar per seguir la final de l'últim Mundial al passeig de Maria Cristina. Per això, demana que es tornin a instal·lar i proposa comptar amb la col·laboració de mitjans de comunicació o empreses interessades, com han fet d'altres ciutats de l'Estat en edicions anteriors de l'Eurocopa i també del Mundial, per costejar-ne els costos.

El líder del PP a Barcelona proposa al consistori habilitar una 'fan zone' "perquè els aficionats de la ciutat puguin gaudir dels partits de la selecció en un punt concret". La selecció espanyola juga els primers partits els dies 10, 14 i 18 de juny i el PP destaca la importància del primer, contra Itàlia, per poder tenir ja operatives les pantalles i remarca que Barcelona ja té experiència en la instal·lació de 'fans zones' per a determinats partits dels equips de la ciutat.

stats