Publicitat
Publicitat

El PP lamenta que l'Ajuntament de Barcelona rebutgi el patrocini de pantalles gegants per seguir l'Eurocopa

Alberto Fernández Díaz assegura que el govern municipal ha rebutjat la proposta d'un conegut patrocinador per instal·lar una Fan Zone a la ciutat

El president del grup municipal del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha lamentat aquest dimecres que el govern municipal de Xavier Trias hagi rebutjat la possibilitat que un patrocinador instal·li una Fan Zone amb pantalles gegants per seguir els partits de la selecció espanyola de futbol a l'Eurocopa des d'algun punt emblemàtic de Barcelona. Segons el PP, un conegut patrocinador ha expressat la seva predisposició a  fer-se càrrec de les pantalles gegants de televisió, però la resposta del govern de Xavier Trias ha estat negativa. Per Fernández Díaz, "aquest fet confirma dues coses: que la pantalla no costaria ni un euro al ciutadà i que la tossuderia nacionalista de l'alcalde Trias nega als barcelonins aficionats al futbol la possibilitat de seguir la selecció des d'algun punt de la ciutat".

Així mateix ha assenyalat que espera que aquesta vegada l'Ajuntament faci cas de la petició i "rectifiqui". Els populars asseguren que no entenen per què "una proposta que no costaria ni un euro i que tan sols consisteix a cedir un espai públic els dies de partit de la selecció espanyola no sigui de l'interès del consistori". Alberto Fernández Díaz ha recordat, en aquest sentit, que la final del Mundial 2010 entre Espanya i Holanda la van seguir 75.000 barcelonins en pantalles gegants des de l'avinguda Maria Cristina de Montjuïc.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de