SOCIETAT
Societat 21/02/2012

El PP valencià admet un "possible" excés policial durant les càrregues contra els estudiants

S'ha reunit amb la delegada del govern a València, Paula Sánchez León, per analitzar els incidents dels últims dies

Efe
1 min

BarcelonaEl secretari general del Partit Popular valencià, Antonio Clemente, ha admès avui que "és possible" que hi hagi hagut algun excés en l'actuació de la policia durant les protestes estudiantils, i ha dit que li agradaria que acabessin "al més aviat possible i, si pot ser, ja".

Clemente ha fet aquestes declaracions en roda de premsa després de reunir-se amb la delegada del Govern a València, Paula Sánchez León, amb la qual ha analitzat els incidents dels últims dies.

Ha demanat als manifestants que "si segueixen manifestant el seu descontentament, que ho facin dins les formes adequades", i a la policia, que "actuï dins les mesures en les quals ha d'actuar, sense excedir-se gens ni mica".

Clemente ha admès que les imatges de les protestes no són les que "li agrada veure a ningú", i ha afirmat que la violència no és la forma de solucionar les coses, tot i que entén que els policies "també patien alguns tipus d'agressions", ja que hi ha diversos agents que han patit lesions, igual que els manifestants.

stats