SOCIETAT
Societat 03/08/2012

PPC denuncia que menjar de carmanyola serà més car que aparcar en zona blava

"Ocupar una cadira al menjador durant mitja hora i utilitzar durant uns segons un microones pot tenir un petit cost, però mai 3 euros", ha criticat el diputat del PPC i portaveu d'Ensenyament al Parlament, Pedro Chumillas

Efe
1 min

BarcelonaEl diputat del PPC i portaveu d'Ensenyament al Parlament, Pedro Chumillas, ha denunciat avui que portar el dinar en una carmanyola a les escoles i instituts serà "més car que aparcar a la zona blava".

"Ocupar una cadira al menjador durant mitja hora i utilitzar durant uns segons un microones pot tenir un petit cost, però mai 3 euros", ha criticat el popular, segons recull un comunicat de la formació.

La conselleria d'Ensenyament va autoritzar ahir que a partir del pròxim curs les escoles i instituts puguin implantar serveis de carmanyola, pels quals els alumnes hauran de pagar gairebé la meitat del preu del servei de menjador, que té com límit 6,20 euros per dinar.

Chumillas ha assenyalat que la proposta "no té cap sentit": "Primer es facilita l'ús de la carmanyola per pal·liar els efectes de la crisi a les famílies i després es cobra exactament la meitat del que costa un dinar a l'escola per utilitzar el menjador".

En aquest sentit, ha assegurat que podrien entendre un cost del 10% però no del 50%, ja que l'únic cost variable que existeix en el servei de menjador és el menjar, "que és precisament el que no té qui porta carmanyola".

El diputat ha anunciat que demanarà explicacions detallades del càlcul que ha fet el departament d'Ensenyament per determinar aquest cost en començar el nou període de sessions al setembre.

stats