PREMIS

Els premiats han estat escollits a partir de les propostes rebudes per iniciativa popular

Josep Guardiola, Roser Capdevila, Carles Bosch i Albert Jovell són les “Personalitats Ètiques de l'Any”

Els quatre han estat reconeguts amb el guardó que lliura l'editorial Proteus per destacar la contribució en valors a la societat de persones i institucions

Roser Capdevila, ex aequo amb Carles Bosch, Josep Guardiola i el doctor Albert Jovell són els guanyadors del guardó a la Personalitat de l'Any, en els àmbits  cultural, de comunicació, esportiu i social, respectivament, dels II Premis Proteus d'Ètica, que s'han lliurat aquest vespre durant un acte al Museu Marítim de Barcelona.


Els premiats han estat escollits per un jurat format per reconeguts catedràtics i doctors en Filosofia i Ètica, a més del fundador i director de l'Editorial Proteus, Miquel Osset, impulsor dels guardons a partir de les propostes rebudes per iniciativa popular i per un comitè d'experts.


Als guardonats en la categoria de Personalitat de l'Any, s'hi sumen els premis en les categories col·lectives, que han recaigut en La Fageda (Iniciativa empresarial), Transparència Internacional (Projecte social), Grups d'Educació d'Amnistia Internacional (Projecte pedagògic), i en la campanya publicitària “De aquí de pasas” de Save the Children, en col·laboració amb l'agència del Sr. Bruns (Cultura i comunicació).

Etiquetes

Més continguts de