Publicitat
Publicitat

SANITAT

El PSC demana que compareguin Boi Ruiz, Marina Geli i Josep Prat en una comissió d'investigació

El primer secretari del PSC, Pere Navarro,vol que donin explicacions sobre la gestió dels centres de salut

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha demanat que compareguin en una comissió d'investigació sobre la gestió dels centres de salut el conseller de Salut , Boi Ruiz, l'exconsellera socialista d'aquest àmbit, Marina Geli, i el president de l'Institut Català de la Salut (ICS), Josep Prat.

El PSC també demanarà que hi compareguin l'exacalde de Reus, el socialista Lluís Miquel Pérez, el director del Servei Català de Salut entre 2004 i 2006, Carles Manté, l'exalcalde de Calella per CiU i directiu del Consorci de Salut i Social de Catalunya, Ramon Bagó, així com el president d'aquest Consorci, Josep Abelló.

El PSC va formalitzar ahir la sol·licitud al Parlament perquè es creï una comissió d'investigació sobre la gestió dels centres de salut catalans, però encara ha de recollir suports parlamentaris perquè aquesta surti endavant.

"Volem la transparència absoluta davant els ciutadans. Que totes les persones de tots els partits que han intervingut en la gestió de la Sanitat d'aquest país es puguin explicar, i es depurin responsabilitats quan correspongui", ha dit avui Navarro en roda de premsa.

El líder del PSC ha volgut, tot i això, "reivindicar" l'actual sistema de salut català i la tasca del govern tripartit en aquest àmbit, però ha destacat que l'important, és sobretot, la "transparència" davant les informacions que han transcendit al voltant a la gestió dels centres de salut de Catalunya.

Navarro ha fet aquest anunci després de reunir-se amb el coordinador general d'EUIA, Joan Josep Nuet, qui li ha traslladat que el recolzarà a l'hora d'impulsar aquesta comissió d'investigació

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de