El PSC avala l'acord d'esquerres amb Colau

Cap vot en contra i cap abstenció entre els 173 vots emesos pels socialistes

El consell de federació extraordinari celebrat aquest dilluns pel PSC de Barcelona ha avalat per unanimitat l'acord amb Barcelona en Comú per governar la capital catalana. Després d'un discurs de benvinguda del president del partit a Barcelona, Jaume Collboni, la votació s'ha fet a mà alçada i el resultat ha sigut per unanimitat: 173 vots a favor, cap abstenció i cap vot en contra.

Minuts abans que es manifestés el PSC, el seu soci de govern, Barcelona en Comú, també informava que un 80% dels seus inscrits han votat a favor del pacte per governar a la capital catalana: un total de 1.389 persones han donat llum verda a l'"Acord d'Esquerres per al Govern de Barcelona" que van rubricar l'alcaldessa, Ada Colau, i Collboni el dia 10, i que va deixar sense possibilitat de governar la força més votada a les eleccions, ERC.

Per Collboni "aquest serà un govern de coalició, però serà un únic govern, un govern per als propers quatre anys. Un govern paritari, de corresponsabilitat entre les dues formacions que l'integren".