Publicitat
Publicitat

El PSC aspira a rebaixar a la meitat la retallada prevista per a Barcelona

El líder del PSC a la ciutat, Jordi Martí, assegura que els socialistes faran costat a Trias si és "exigent per igual" amb el Govern i l'Estat i s'aparta del PP a Barcelona

Totes les esmenes als pressupostos generals de l'Estat que presentaran els diputats del PSC al Congrés intentaran "eliminar l'efecte càstig" que consideren que tenen per a Barcelona, amb l'objectiu de rebaixar a la meitat la retallada. Segons que ha anunciat el president del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, en les esmenes que es començaran a elaborar demà s'intentaran rebaixar a la meitat les reduccions que afecten Barcelona.

Jordi Martí ha anunciat aquest acord estratègic en roda de premsa, acompanyat del senador Carles Martí, després de la reunió dels representants barcelonins del PSC en les Corts, el Parlament de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona per coordinar una resposta als pressupostos generals de l'Estat.

El regidor socialista ha explicat que ahir es va reunir amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias , i li va dir que el PSC està disposat a anar amb CiU en defensa de Barcelona, si són "exigents per igual" amb el govern de l'Estat i amb el de la Generalitat. Una altra condició és que Trias no accepti rebaixes en el pressupost de  per subordinació als interessos de CiU i que digui públicament que a Barcelona "l'acord tàcit entre CiU i el PP queda trencat definitivament". 

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de