Sanitat
Societat 12/04/2011

Pajín: "Entre eliminar l'impost de successions o les retallades a sanitat, ho tindria clar"

"No tots els governs retallen en el mateix", ha sentenciat la ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat a Barcelona. Ha assegurat que l'aposta de Zapatero és no retallar en l'estat del benestar

Efe
1 min

BarcelonaLa ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, ha dit avui que "no tots els governs retallen igual" i ha afegit que si ella hagués d'elegir "entre eliminar l'impost de successions o retallades a sanitat", ho tindria "molt clar".

Pajín ha fet aquestes declaracions al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba), on ha presidit la trobada de defensors del lector, de l'espectador i de la igualtat que ha organitzat El Periódico.

"Tots estem passant per moments difícils, però no tots els governs retallen en el mateix", ha subratllat la ministra als periodistes que li han demanat la seva valoració sobre les retallades a sanitat que està aplicant la Generalitat.

"La meva aposta i la del president Zapatero és que no hi hagi retallada en l'estat del benestar", ha indicat Pajín, que ha assegurat que "es poden prendre mesures d'estalvi i eficiència que permetin garantir que la sanitat pública mantingui els seus nivells de qualitat".

En aquest sentit, la ministra ha recordat que ha vingut a Catalunya "per l'aplicació d'una mesura d'estalvi i eficiència com són les monodosis de medicaments que aquesta setmana començaran a aplicar-se".

stats