VATICÀ
Societat 10/12/2010

El Papa felicitarà el Nadal amb una imatge de la Sagrada Família

Benet XVI va quedar tan impressionat amb la Sagrada Família que ha triat una imatge de la Basílica per la felicitació de Nadal que envia el Vaticà

Redacció
1 min

BarcelonaEl Vaticà ha comunicat al Cardenal-Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, que el Sant Pare Benet XVI ha escollit com a imatge per la seva felicitació de Nadal d’aquest any un significatiu element de la Basílica de la Sagrada Família, dedicada per ell mateix el passat 7 de novembre.

Per l'arquebisbat de Barcelona, aquesta decisió del Papa posa en relleu el seu afecte envers l’Arxidiòcesi i la impressió tan positiva que s’emportava de Barcelona. Benet XVI li va comunicar al Cardenal Sistach en dir-li que “s’enduia un record inesborrable”.

L'arquebisbat de Barcelona també ha fet pública la carta que el Papa va enviar el 9 de novembre al Cardenal Sistach per agrair-li la bona rebuda durant la seva visita a Barcelona. Benet XVI qualifica la visita "de joiosa experiència eclesial i espiritual" i destaca l'alegria d'haver pogut dedicar "el meravellós temple de la Sagrada Família".

A la carta, el Papa reconeix també "l'exquisida acollida, l'agradable hospitalitat i les contínues atencions" que va rebre durant la seva estada i agraeix la col·laboració de tots els que van participar en l'organització de la visita, voluntaris, forces de seguretat i autoritats.

stats