Societat 28/04/2011

Ruixats irregulars a moltes comarques

Milloren les perspectives per al cap de setmana, els mapes d'avui apunten a un dissabte i un diumenge mig ennuvolats però gairebé sense ruixats

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaLa inestabilitat no s’acaba i aquest matí ja aniran caient ruixats a moltes comarques de Girona i al Pirineu, de moment concentrats bàsicament en aquest sector i sense deixar grans quantitats de pluja. A la tarda el paraigua farà falta a molts més llocs, els xàfecs i tronades s’escamparan per tota la Catalunya Central, la Costa Brava, moltes comarques de Lleida i també a última hora per les comarques a l’entorn de Barcelona. Alguns descarregaran amb força i fins i tot aniran acompanyats de tempesta i calamarsa, sobretot al Pirineu i a la Catalunya Central.

Tot això es combinarà amb moltes estones de sol al sud i a l'oest, sobretot al matí; al migdia les temperatures seran similar a les d’ahir, força agradables en indrets com Lleida, Tortosa, Tarragona o Barcelona.

Els dies vinents continuarà el panorama variable però els mapes avui apunten a un temps millor per al cap de setmana. Demà s’intercalaran núvols i clarianes, a la tarda cauran ruixats a l’Ebre, al Pirineu i a d’altres comarques interiors, en general de poca estona. Dissabte i diumenge seran dies mig ennuvolats però només amb ruixats aïllats.

Trobareu la previsió actualitzada per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats