SUCCESSOS

Passa a disposició judicial l'autor confés dels quatre crims d'Olot

Pere Puig, l'autor confés de les quatre morts d'Olot,  ha arribat als Jutjats deu minuts després de les onze custodiat pels Mossos

L'autor confés de les quatre morts a trets d'escopeta que han tingut lloc aquest dimecres al matí a Olot ha passat a disposició judicial. Custodiat pels Mossos, ha arribat als Jutjats d'Olot deu minuts després de les onze. L'home, que va reconèixer haver mort les quatre víctimes durant la inspecció ocular al lloc dels fets, es va negar a declarar davant la policia. Si avui declara, serà la primera vegada que expliqui els seus motius. El mòbil econòmic continua prenent força, i s'especula que l'home podria haver mort l'amo de Construccions Tubert i el seu fill perquè feia mesos que no li pagaven la nòmina. Tot i això, la família dels morts ho ha desmentit rotundament.

Fonts properes al cas també indiquen que l'home estaria molest amb els interessos que li cobraven per un deute d'una targeta visa de 4.000 euros a l'oficina de la CAM on va matar les altres dues persones.

L'Ajuntament d'Olot celebra aquest dimecres l'últim dels tres dies de dol oficial decretats dimecres en un ple extraordinari després de conèixer un succés que ha consternat els habitants de la capital garrotxina.

Més continguts de