Moda
Societat 30/11/2011

Passeig de Gràcia, obert fins a la matinada

Les botigues, que ampliaran l'horari d'obertura, compartiran protagonisme amb la música al carrer i les propostes gastronòmiques

Ara
1 min

El passeig de Gràcia acollirà aquest vespre The Barcelona Shopping Night, la iniciativa de compres, gastronomia i cultura urbana que tindrà lloc de les 20 h fins a la matinada.

Les botigues, que amplien l'horari d'obertura fins a la 1 de la matinada (es podrà comprar fins a les 24 h), compartiran protagonisme amb les activitats gastronòmiques i culturals. Entre d'altres propostes, l'organització ha previst tastos d'escudella de Carme Ruscalleda i Raül Balam, a partir de les 20 h a l'Hotel Mandarin; una visita guiada a les botigues de luxe i alta costura de referència de Barcelona, amb inici a passeig de Gràcia amb Gran Via, a partir de les 21 h; el concert en acústic dels 4t 1a (Quart Primera) davant del Boulevard Rosa a les 22.30 h; i les visites nocturnes a La Pedrera i el Museu Egipci.

La iniciativa va néixer el 2010 amb l'objectiu de dinamitzar i posicionar Barcelona i l'eix comercial de passeig de Gràcia, com a punt de referència de l'oci i el lifestyle. Albert Garriga ha explicat que la Shopping Night "no és només una nit de compres, és una nit de sensacions, de cultura, d'art i gastronomia".

stats