02/09/2011

Patriotisme constitucional

2 min

El mantra era Déu, Pàtria i la Sagrada Constitució Espanyola. Quan la Constitució era mostrada als súbdits, aquests havien d'inclinar el cap i agenollar-se. I qui no abraçava la fe era qualificat de traïdor i de terrorista (textualment).

Ah, però el temps ha passat i el temps, vostè ja ho sap, és terriblement cruel. Els mateixos que van associar la Constitució amb la seva pàtria indivisible, avui votaran una reforma... perquè els hi han obligat des de Berlín!!! BRU-TAL!!! El patriotisme constitucional embrutat i rebregat com un tovalló de paper a la barra d'una taverna on l'especialitat són les gambes salades. Horrorós!!! El nacionalisme espanyol més sectari ha de suportar com una senyora que parla alemany li canvia l'instrument que va usar per dividir i per assenyalar amb una diana. " En el día de hoy, cautivo y desarmado el ejército constitucional, han alcanzado las tropas de los mercados sus últimos objetivos militares... "

Però, sap per què els passa tot això? Perquè han estat castigats per la gran harmonia còsmica (digui'n Déu, Al·là, Jehovà, Buda...). Qui peca, acaba rebent la ira divina i els xicots aquests han pecat molt potinejant la senyoreta Constitució amb les seves llardoses mans. El nom clau és Federico Trillo. Ell va dissenyar l'estratègia consistent a boicotejar la renovació del Tribunal Constitucional. Objectiu? Conservar-hi la majoria que els van proporcionar els seus 8 anys de govern aznarista (ja se sap, qui mana col·loca els seus; a la justícia independent , també). Si no hi havia renovació, el PP mantenia el control de la que van convertir en la tercera cambra, la que tombava segons el seu dictat tot el que aprovessin Congrés i Senat. I al final ho ha aconseguit. Felicitats, Federico... Sobretot per la humiliació de votar el que us diu l'Angela.

stats