L' APARADOR CUINA BODEVICI BIOCONCEPT TORRIJOS, 21 I ASTÚRIES, 2. BARCELONA PREU DE LA COPA BODEVICI: 3,80 €
Societat 16/07/2011

Pecats venials (i ecològics)

Josep Sucarrats Director De Cuina
1 min
Pecats venials (i ecològics)

L' eslògan és amable a l'oïda ("Una gelateria ecològica, saludable i per a tothom") i atenua el temor de pecar que ens envaeix quan sentim el desig d'un gelat. Bodevici, es diu el negoci. Aquí, veus, la van encertar.

Jordi Rivera es va llicenciar en enginyeria industrial i es va especialitzar en energies sostenibles mentre destacava com a consumidor de gelats. Per compassar aquests tres àmbits de la seva vida va decidir obrir una gelateria ecològica. Les investigacions el van portar fins a Extremadura. Allà hi va conèixer l'únic gelater eco de tot l'Estat.

Ara, al barri barceloní de Gràcia, hi arriben els gelats ecològics que Francisco Garcia elabora a Trujillo. Trieu: de formatge de cabra, de vainilla amb soja, de te a la llimona… El de crema catalana segueix la fórmula de l'àvia d'en Jordi.

Com sóc, no n'hauria de demanar cap, penso. I a l'acte tasto el de xocolata negra. Me'n reciten totes les virtuts gustatives, saludables i sostenibles. En té tantes, que, si és pecat, no pot passar de venial. Me'n poseu un altre?

Si la cosa va de gelats bons de vici, jo he nascut per pecar. Amén.

stats