Societat 17/05/2012

Piqué i Shakira tornen a utilitzar les xarxes per capgirar rumors

Tots dos han penjat al seu compte de Twitter una foto en la qual apareixen amb Cesc i la seva xicota per desmentir les notícies sobre la suposada relació del jugador amb una model

Ara
2 min

BarcelonaHo van fer per anunciar la seva relació –un anunci sense anunci, en què tot se sobreentenia i que va fer famós un noi amb una camisa de quadres que apareixia amb ells dos i altres amics en una foto a Facebook–, ho van repetir per per parlar més obertament del seu vincle –Shakira– i després per desmentir una suposada ruptura, fa uns mesos. Piqué, Shakira i el seu entorn –en algun cas han sigut els fans de la cantant– utilitzen les xarxes socials i tots els mitjans que proporciona internet per tallar rumors i marcar el ritme de la informació que apareix sobre la seva relació. I ara hi tornen: una foto que tots dos han penjat als seus comptes de Twitter aquest dijous els mostra en una nit d'esbarjo amb Cesc i la seva xicota. "Gaudint d'una gran nit", diu el futbolista. "Algú d'aquest grup cantarà avui i no seré jo", diu Shakira. Dos tuits, una única foto.

No diuen res més, però es dóna per fet que l'objectiu d'aquesta nova aparició és desmuntar el rumor creixent que Piqué, al qual ja se li han atribuït altres afers, té una relació amb la model Bar Refaeli, excompanya de l'actor Leonardo DiCaprio. El periodista Jesús Mariñas va ser el primer de posar-ho negre sobre blanc en una columna de crònica social a 'La Razón', després d'un sopar 'vip' a Barcelona. El columnista ja advertia que la dada seria desmentida, però afegia que ell no es creuria el desmentiment perquè Shakira ja va negar la seva relació amb Piqué quan s'acabaven de conèixer, l'estiu del 'Waka-waka' i del Mundial de futbol de Sud-àfrica. Així va néixer el terme 'waka-rumor', encunyat per la cantat i que no ha parat de perseguir la parella.

stats